Allmänt

Vikten av att underhålla sitt hus

Det kan inte nog betonas hur viktigt det är med regelbundet underhåll av fastigheter. Vilket material de än är gjorda av sliter väder och vind på dem. Genom att ligga ett steg före kan man ofta undvika större problem och skador. Men även om man missat något är det alltid bäst att åtgärda så fort som möjligt.

MA365-renoveringsprojektInnan man sätter igång tar man ofta in prisuppgift på en renovering från olika firmor. BBM Fasad i Stockholm utför mur och puts, till exempel. Denna firma satsar på helhet, de är totalentrepenörer inom fasad. Detta innebär att de har stor erfarenhet av att arbeta med de olika material man kan möta på utsidan av ett hus. Vare sig det handlar om fönster, plåt eller balkonger vet de precis vad de håller på med.

En annan sak man ska se efter när man ber om prisuppgift på en renovering är referenser. Man bör kontakta tidigare kunder och se vad de har att säga om olika saker innan man bestämmer sig. BBM Fasad i Stockholm utför mur och puts, och har även lagt ut sina referenser på youtube så man kan se precis vad de gjort. Man har också bilder på pågående arbeten. Helt klart är de stolta över sitt arbete.

BBM Fasad i Stockholm utför mur och puts men inte bara det. Man har också stor erfarenhet av balkongrenoveringar, inklusive omgjutning och utökning av balkongerna. När man ber om prisuppgift på en renovering specificerar man bara vad man vill ska utföras och de räknar på det. Innan man sätter igång brukar man inspektera huset för att kunna utvärdera vad som egentligen behöver utföras. Ibland är det lätt att se, andra gånger får man knacka och skrapa lite här och där för att få ett helhetsintryck.

När man tar in olika prisuppgift på renovering ska man också tänka på vilka kvalifikationer ett företag har. Det kan verka billigt på papper men om de inte har expertis nog för att utföra jobbet ordentligt kan det bli mycket dyrare i längden. BBM Fasad i Stockholm utför mur och puts, och de har flera certifikat inom byggbranschen. Trots att de har hållt på i flera år med mur och puts, uppdaterar de sig regelbundet. Det kan vara ett stort arbete att underhålla sitt hus, och ibland ganska dyrt. Men i längden är det ett sätt att spara pengar på, och man slipper ta itu med större skador och problem.