Blogg

Kampanjkod Apollo

 

apollo

Det finns många intressanta resmål här i världen. Jag tänkte ge min bild av vilka resmål jag tycker är bäst samt  hur man kan spara in på kostnaderna litegrann.

Jag har alltid tyckt om att åka till Thailand, t.ex till Koh Samui, Bangkok, Koh Chang eller kanske göra en avstickare till Phi Phi öarna där det är riktigt trevligt att dyka. Det är också där filmen the beach spelades in. Ett litet trick jag har är att leta efter olika kampanjkoder på internet dä rman kan få tag på billigare resor, du behöver inte betala fullpris utan det går att hitta bra rabattkoder på litebilligare.se kampanjkoder.
Jag har testat flera olika resebolag när jag åkt runt i världen men en av de bästa är helt säkert Apollo, men även Ving och Fritidsresor är helt okej. Sist jag åkte till Europa så använde jag en Apollo kampanjkod för att få ned priset vilket gjorde att jag sparade en hel del till slut.

När man reser i Thailand t.ex får man räkna med att spendera minst 2000 baht om dagen, men vill man ha en riktig lyxig resa med en del festande också så blir det kanske 5000 baht per dag.
Jag är osäker på om Apollo åker till Thailand, men säkert är att man du kan använda en Apollo kampanjkod till mer saker än bara att resa i Europa. Jag kan återigen varmt rekommendera litebilligare.se kampanjkoder.

Ett hett tips om du ska åka till Thailand och äta god mat är ”pad kapao moo” vilket är riktigt spicy ch gott! Gärna ett stekt ägg ”khai daow” till det. Låt det smaka!