Blogg

Mycket att göra i Östergötland

Något som gör just detta landskap till en viktig del av landet är läget. Från Linköping kan man lätt ta sig till Stockholm, Göteborg och Malmö- tre viktiga knutpunkter. Från dessa städer är det sedan flera förbindelser till andra delar av landet. Det är också lätt att ta sig till och från utlandet. Därför väljer många idag just Östergötland för möten och konferenser.

MU146-konferenslokalElite Stora Hotel har man valt att uppgradera och förbättra sina utrymmen för större grupper. Dels för konferenser och andra möten, men även för de som önskar anordna en fest eller middag på hotellet. I den stora festsalen har man plats för 250 sittande gäster, plus orkester och dansyta. Om man inte är så många kan det passa bättre med den oskarianska matsalen som rymmer 80 gäster.

Elite Stora Hotel är inhyst i en gammal, mycket vacker byggnad mitt i Linköping. Faktum är att det är ett av landets äldsta stadshotell, det byggdes år 1852. Från början var det bara tre våningar, men senare lade man till en fjärde. Det är ett nöje att gå runt och se på de vackra byggnadsdetaljerna både ute och inne på hotellet. Samtidigt har man alltid sett till att hålla en hög standard för sina gäster med bekväma rum och bra utrymmen.

Många väljer att lägga sin konferens på Elite Stora Hotellet i Linköping. Man har fyra konferensrum i olika storlekar, som rymmer allt från 9 till 130 deltagare. Alla rummen renoverades för några år sedan så de är mycket bekväma och moderna. För att tillgodose alla behov har man lagt in trådlös anslutning till internet för de som har konferens på Elite Stora Hotellet i Linköping, samt audiovisuell utrustning. De viktigaste delarna av en konferens, förutom själva lokalen.

Med andra ord kan man lugnt boka sin konferens på Elite Stora Hotellet i Linköping och vara säker på att det kommer att bli bättre än bra. Om man vill hysa in konferensdeltagarna finns det 92 rum i olika storlek och utförande att välja på. Elite Stora Hotel är en känd kedja som värnar om sina kunder. Man kan få allt från ett standard rum till en svit med eget vardagsrum på deras hotell i Linköping. Eftersom det är lätt att ta sig hit från flera olika delar av landet, samtidigt som det är en lugn och trivsam plats, är det helt perfekt för möten och konferenser.