Allmänt

Handen på pulsen

Vare sig man bor i norra eller södra Sverige vill man veta vad som händer i närområdet. Konflikter och presidentval i andra länder är också viktiga, men det som sker i ens egen stad berör en på ett helt annat sätt. Därför tycker många om att läsa lokala tidningar, vare sig det är på papper eller online.

MU235-kaffe loungeSundsvall Nyheter täcker det mesta som händer i staden, och omliggande områden. Den startades i 2007 av Urban Åberg, tillsammans med hans son Pierre Åberg och tidningskedjan Direktpress. Efter sex år sålde man Mittmedia, efter att ha byggt upp en fantastisk läsarkrets. Man gick från en omsättning på nio miljoner kronor om året till gott och väl över 30 miljoner. Det är inte illa på bara några år.

Förutom att läsa Sundsvall Nyhter online, kan man också få den från ett av de tidningsställ som finns runt om i staden. Bland annat har man ett på BEST WESTERN Hotel Baltic i Sundsvall som ligger centralt och varje år har många besökare. En dylik plats är bra för att sprida lite information om vad som händer och sker i Sundsvall. Eftersom en del av de som bor på hotellet har någon form av anknytning till trakten är det ännu viktigare att nå ut till dem.

BEST WESTERN Hotel Baltic i Sundsvall har också funnits i flera år. Själva byggnaden är från sekelskiftet, men man har lyckats modernisera utan att förlora den gamla charmen. Idag har man 73 hotellrum i olika kategorier, det finns något för alla behov och plånböcker. Man kan också boka en av de tre fullt utrustade lägenheter de har tillgängliga, ett lite annorlunda sätt att bo på hotell.

På BEST WESTERN Hotel Baltic i Sundsvall kan man sätta sig bekvämt och läsa Sundsvall Nyheter. Dels har man trådlöst internet i hela hotellet, med bredband, förutom tidningsstället. Faktum är att allt fler personer läser och gör nästan allt på internet. Med dagens mobiltelefoner och lätthanterliga plattor har man allt tillgängligt, var man än befinner sig. Detta underlättar både jobb och semester. Man kan lätt ta sig några dagar ledigt, och ändå jobba lite på sidan av. Många kommer också till BEST WESTERN Hotel Baltic i Sundsvall för en konferens. Med närhet till kommunikationer är det ett perfekt ställe att samla folk från flera olika delar av landet. I Sundsvall Nyheter kan man se vad som är på gång och kanske planera in lite extra aktiviteter.