Allmänt

VACKERT BADRUM MED VÄGGBELYSNING 

Det är viktigt att inreda sitt badrum på allra bästa sätt, detta är ett av de rum i hemmet som man tillbringar en hel del tid i. Allt fler har också insett att med bara några få förändringar så kan ett ganska tråkigt badrum bli som ett eget litet hemma spa. Vem vill inte kunna slappna av och ha en spa-upplevelse efter en lång dag på kontoret?

Luxury interior design, bathroom

Samtidigt så måste ju badrummet också vara funktionellt, beroende på hur många man är i familjen så används det ganska mycket. Så bra förvaring är grundläggande i ett badrum, och många har både skåp över handfatet och fristående lösningar. Handdukar, krämer, tvål, och mycket annat som man vill ha till hands. Sedan är belysningen en annan viktig del av ett snyggt och väl utrustat badrum.

Den allra bästa badrumsbelysningen

Dels måste man kunna se att göra allt det som sker i ett badrum. Borsta tänderna, raka sig, sminka sig och fixa håret. Därför är det viktigt med lampor som ger tillräckligt med ljus. Men det är ju inte alltid som man måste se så noga, så därför kan det vara bra att komplettera med lite mysigare lampor och ljuskällor. Som när man ligger i badkaret och bara vill ta det lugnt.

Många tycker att en taklampa kan bli lite för starkt, och väljer därför belysning som sitter vertikalt. Flera snygga vägglampor finns på Designlampor.nu. Dessa pryder sin plats, samtidigt som de ger ett behagligt ljus. För om man vill ha ett trivsamt badrum så är både funktion och det estetiska viktigt. Ett stort antal badrum har inte något fönster så man är beroende av lampor för att ge den rätta belysningen. Samtidigt så kan man alltid välja modeller och färger som passar in med inredningen och kaklet. Du kan hitta mer information på https://designlampor.nu.

Planera en badrumsrenovering

Ett helt nytt badrum kan vara ganska dyrt och det är också jobbigt medan arbetet pågår. Men det är verkligen värt att satsa på detta utrymme. Ett alternativ som är mycket billigare och inte heller tar så lång tid är helt enkelt att skaffa ny belysning och eventuellt annorlunda förvaring. Några snygga lampor, kanske en krukväxt eller två, dekorationer som binder det hela samman, och så vidare.

Det behövs inte alls så mycket för att skapa sig en egen liten oas i hemmet, oavsett storleken på badrummet. Om ett vackrare badrum med hjälp av rätt vägglampor rapporterar Expressen här. Idag finns det så mycket att välja mellan att man alltid kan hitta något som passar in. Dels med hur badrummet ser ut, men också med ens egen smak. Det är ju trots allt en själv, och eventuell familj, som ska trivas i detta rum. Man kan få en bättre start på dagen med ett trevligt badrum, det kan lyfta ens humör trots att det är tidigt på morgonen.

Ett snyggt badrum

Vare sig man satsar på en total renovering eller bara vill piffa upp lite så är belysningen verkligen något som bör komma i första hand. Med rätt vägglampor så kommer hela intrycket att bli annorlunda och man kan fortsätta bygga på detta. En del gör en plan som de sedan jobbar enligt, och det kan ta tid innan man är helt färdig. Belysningen kanske kommer först, eftersom den gör så pass stor skillnad. Sedan kan det vara ide’ att byta ut mattor och handdukar, skapa ett nytt och fräscht utseende för badrummet. Istället för det gamla badrumsskåpet kanske det är dags för en snygg spegel- möjligheterna för ett vackert badrum är oändliga. Med lite fantasi och en titt på utbudet så kan man ofta komma upp med den allra bästa lösningen.