Allmänt

KONSTEN ATT INREDA ETT BARNRUM

Det låter inte så svårt att inreda en barnkammare, det handlar ju trots allt om små knattar. Men nӓr man bӧrjar planera så fӧrstår man snabbt att det kan vara nog så komplicerat. Problemet ӓr naturligtvis att de flesta familjer har begrӓnsat med plats. Vare sig man hyr eller har kӧpt eget så ӓr det ganska vanligt att kvadratmetrarna inte riktigt rӓcker till.

537-4-barnsängSӓngarna brukar ta stӧrst plats i barnrummet och ӓr också det som man inte kan vara utan. Sedan behӧver barnen plats fӧr att leka, någonstans att fӧrvara sina saker samt gӓrna en  garderob eller annan lӧsning fӧr klӓderna. Med lite fantasi kan man dock fӧrvandla ӓven ett litet rum till ett alldeles speciellt krypin.

Plats fӧr sӧmn

Precis som vuxna behӧver barn en bra sӓng, och de vӓxer fort på lӓngden. Ett sӓtt att få plats med flera barn, eller utnyttja golvytan i ett litet rum, ӓr genom att lӓgga barnen på hӧjden. En våningssӓng kan rymma upp till tre personer beroende på vilken modell man vӓljer. Andra vӓljer att stӓlla in en loftsӓng, helt perfekt fӧr både små och stora barn. Under sӓngen kan man sedan stӓlla in ett skrivbord, en skӧn fåtӧlj eller helt enkelt låta det vara fritt fӧr lek. Nu går det att handla loftsängar på Lajbansson.se och få det hemskickat. Smidigare kan det nӓstan inte bli, man slipper hyra slӓp eller skåpbil fӧr att kӧra hem mӧblerna.

Har man lite mer plats kanske man fӧredrar att ha barnet på marknivå, en del barn klarar inte av att klӓttra upp fӧr att sova. Men oavsett vilken lӧsning man tycker ӓr bӓst så finns det fina sӓngar som ӓr gjorda speciellt fӧr barn. De ӓr rejӓla och skӧna att sova i, men samtidigt så ӓr de designade med barn i åtanke. Trevliga fӓrger, hӓrliga mӧnster eller utskӓrningar- allt detta gӧr det roligare fӧr barnet att gå och lӓgga sig. Handla din barnsäng enkelt och smidigt från Lajbanssons webshop.

Bygga om i hemmet

Ibland har man utrymmen i hemmet som inte utnyttjas på optimalt sӓtt, eller som skulle kunna anvӓndas till  något annat. Läs mer om familjen som gjorde om skrubben till ett barnrum. Bor man i ett trevligt område eller av andra anledningar inte vill flytta så kan man ofta klara av att få plats med alla genom att se på alternativa lӧsningar. En skrubb eller våningssӓng, det går ungefӓr på ett ut.