Allmänt

FRUKTER OCH HALSA FOR EN BATTRE ARBETSMILJÖ

Vi lever allt längre men i och med detta kommer också ett större ansvar att ta hand om sin kropp och se till att åren inte bara handlar om tid utan också livskvalitet. En stor del i detta är att äta bra mat och röra på sig ordentligt. Denna kombination ökar markant chanserna att man kan leva ett gott liv – länge.

656-4-frukter-och-halsa-for-en-battre-arbetsmiljoDet finns undersökningar som tydligt visar att vi spenderar en stor del av våra liv på arbetet. Slöseri med tid enligt vissa medan andra istället ser detta faktum som en möjlighet att se till att tiden på jobbet faktiskt räknas och att man mår riktigt bra då man är där.

Detta är även något som många arbetsgivare upptäckt om man tar därför flera steg för att se till att medarbetarna trivs. En av dessa enkla åtgärder är att se till att det alltid finns färsk frukt att förse sig med under arbetsdagen. Intresserad – läs mer om att beställa fruktkorg till arbetsplatsen på: Fruktshop.se. Att uppmuntra de anställda att äta bättre påverkar mer än bara deras egen hälsa.

Fördelar med att beställa fruktkorg till jobbet

  • Friskare medarbetare som vet sambandet mellan frukter och hälsa har färre sjukdagar per år. Detta sparar i längden mycket pengar för företaget.
  • Med mer energi orkar medarbetarna också mer i allmänhet vilket gör att arbetsuppgifterna blir gjorda mer effektivt. Helt enkelt bidrar det till ett mer produktivt företag som gör fler affärer.
  • En gladare atmosfär. Pigga medarbetare kommer glada till jobbet vilket i sin tur gör att atmosfären blir trevligare. Detta innebär i sin tur att företaget blir attraktivt att arbeta för.

Sambandet mellan frukter och hälsa är något de flesta av oss skulle skriva under på men är grönsaker och frukt så nyttigt, läs mer om det här och bilda dig en egen uppfattning om vad du tycker. Det är trots allt ingen annan än du själv som kan ta ansvar för din kropp och hur du skall leva ditt liv.

Tänk på detta när ni väljer leverantör

  • Vilken är er budget?
  • Hur många medarbetare har ni?
  • Har leverantören ni är intresserade av goda referenser?

Genom att ta besvara dessa tre frågor är ni på god väg att hitta precis rätt fruktkorgar för just ert företag. Ett enkelt sätt att investera både i hälsa för de anställda och en god ekonomisk situation för företaget.