Blogg

VӒLJA RӒTT SLIPS FӦR TILLFӒLLET

Att ha på sig slips eller fluga anses alltid vara vӓlklӓtt, och har varit det i bra många år. Samtidigt kan man ge det hela en mer avslappnad vridning genom att vӓlja något annat ӓn kostym eller kavaj till slipsen. Skjortans tyg och mӧnster kan också bidra till en helt annorlunda look, en som passar in på helt andra tillstӓllningar ӓn de mer eleganta. Detta gӧr att samma slips kan betyda olika saker och passa in i ett flertal sammanhang.

617-4-slipsFluga och slips ӓr fantastiska så tillvida att de kan fӧrvandla en enkel skjorta till ett festplagg. Eller så kan det gӧra om en snygg utstyrsel till något alldeles speciellt fӧr ett stort evenemang eller festlighet. Med andra ord så ӓr det en liten detalj som gӧr stor skillnad. Allt fler vӓljer att ha på sig slips fӧr både små och stora fester, ӓven om utseendet på slipsen eller flugan kanske varierar.

Slips eller fluga?

Vad man tycker om ӓr ofta en smaksak, ӓven om fluga ӓr ett måste vid vissa tillstӓllningar. En hel del beror på vad man har på sig i ӧvrigt, ӓr det en smokingmiddag så har man inte så mycket att vӓlja på. Dӓremot så finns det ett stort urval av olika slipsar och flugor, i flera fӓrger och mӧnster. Dӓrfӧr kan man alltid hitta något som passar ens egen stil, något som går helt perfekt med ens personlighet. Bow Club säljer snygga flugor och slipsar online.

Det kan tyckas att mӓn inte har lika stora val mӧjligheter som kvinnor nӓr det kommer till klӓdsel, men det finns bra mycket de kan gӧra inom dessa ramar. Många tycker om att kombinera en snygg slips eller fluga med matchande nӓsduk i brӧstfickan. Om sedan frun eller flickvӓnnen plockar upp denna nyans och anvӓnder den på sin klӓnning eller accessoarer så ӓr man ett oslagbart par. Eller så kompletterar man sin slips med manschettknappar eller en slipsnål, de ger elegans och stil till det hela. Besök Bow Club’s Facebooksida för mer information och erbjudanden om flugor.

Så nӓr det kommer till frågan om slips eller fluga ӓr bӓst så blir svaret gӓrna att det beror på. Det beror på vad man har på sig och vilken sorts festlighet det ӓr, men det beror ӓven på vad man tycker ӓr snyggt. Fӧr att verkligen trivas på en tillstӓllning ӓr det viktigt att vara snyggt klӓdd, men i  något som man sjӓlv tycker om och kӓnner sig bekvӓm i. Ibland måste man klӓ upp sig lite extra fӧr att det fӧrvӓntas av en, men fӧr det mesta har man lite stӧrre svӓngrum.

Slips och fluga kommer tillbaka

Det ӓr alltid elegant att ha slips, men ibland ӓr det också ultramodernt fӧr mer ungdomliga fester och evenemang. Modet kommer och går, men slipsen kommer alltid tillbaka. Det ӓr intressant att se hur detta lilla plagg har lyckats bli så tidlӧst och viktigt. Vad som sedan gӧr det ӓnnu roligare ӓr naturligtvis hur man kombinerar det med andra moderiktiga detaljer.