Blogg

Namnlappar i olika utföranden

Att man bör märka barnens kläder är något som de flesta förskolepersonal är överens om. Det sparar mycket tid om fröken snabbt kan se vems jacka eller mössa de har i handen. Samtidigt kan det ibland bli bråk bland föräldrarna om det handlar om lite dyrare kläder, man vill inte gärna bli av med något som man betalat en större summa för.

MU111-namnlappMan har mycket att välja på om man skaffar namnlapp från Namnlappsbutiken. Vill man göra det lättvindigt för sig själv ska man välja namnlappar som man kan stryka fast i kläderna. Namnlappsbutiken namnband sitter väl fast och man kan tvätta dem i maskin, något som är ett måste när det handlar om barnkläder.

En annan variant av namnlapp från Namnlappsbutiken är skolappar. Dessa klistras fast inne i skorna, och sedan sätter man en skyddande laminatplatta över dem. Man får en höger- och en vänsterfot med barnets namn, helt perfekt för små skor och stövlar. Namnlappsbutiken namnband har namnet invävt och blir därför lite extra snygga. Man kan välja mellan 10 eller 15 mm breda band, beroende på hur väl man vill att de ska synas.

Faktum är att Namnlappsbutiken namnband är omtyckta även av de vuxna, det är inte bara barn som behöver kläderna märkta. Om man hänger av sig jackor och annat på jobbet eller gymet kan det vara bra att märka dem. Man kan välja de lite bredare namnlapparna om man vill få plats med fler bokstäver, kanske vilken avdelning man jobbar på eller vilken sektion barnens klass hör till.

Vad passar bättre än en snygg namnlapp från Namnlappsbutiken för den nya jackan man köpt till minsta barnet? De är gjorda i satin och det är lätt att stryka fast dem på plagget. Man kan också lägga till en rolig symbol på lappen, något som gör den extra speciell. Alla barnen i familjen kan få välja sin egen symbol, så man snabbt ser vems kläder det är. Många vinterjackor och overaller är ganska lika varandra, speciellt om man har två pojkar eller två flickor.

Vare sig man väljer att klistra, stryka på dem eller sy fast dem för hand så är en namnlapp från Namnlappsbutiken viktigt för att vardagen ska fungera väl. Man slipper tappa bort kläder och det underlättar för alla parter när man snabbt och enkelt vet precis vems kläder det handlar om. Vill man inte ha en namnlapp kan man beställa Namnlappsbutiken namnband, också mycket snygga och praktiska.