Blogg

ANORDNA BARNKALAS MED TEMA

När ditt barn fyller år vill du förmodligen ställa till med ett roligt kalas för honom eller henne och dennes kompisar. Och om fantasin tryter eller du vill lägga lite mer krut på det kan det vara värt att satsa på ett speciellt tema.

494-4-barnkalas-temaDet finns en massa spännande och roliga teman att anordna barnkalas utefter. Prinsessor, sjörövare, en speciell karaktär från någon populär film, sagofigurer, äventyr eller något helt annat. Ta gärna hjälp av ditt barn som säkerligen har några egna idéer eller önskemål om vad han eller hon skulle vilja ha till kalaset. Du kan också ta hjälp av Planet Rondo och arrangera ett barnkalas i Stockholm med dans eller någon annan aktivitet som sätter guldkant på kalaset!

De erbjuder flera olika temakalas som garanterat blir ett minne som födelsedagsbarnet själv tar med sig liksom släkt, vänner eller kompisar som är bjudna. Personalen har erfarenhet av att jobba med barn på olika språk också.

Låt superhjältarna komma

Med Planet Rondo kan du hyra Spindelmannen till kalaset – en superhjälte som är otroligt omtyckt av stora så väl som små. Även Batman kan komma till kalaset beroende på vilken hjälte ditt barn har som sin favorit. Det mesta går att lösa!

Aftonbladet skriver att det blir allt mer populärt med köpta barnkalas. Det har till och med blivit en miljardindustri då vi bor allt trängre och väljer att anordna kalas på lekland, i sporthallar och liknande. Meningarna kring huruvida det är bra eller dåligt är delade. En del menar på att det är ekonomiskt skryt och att föräldrar ”köper sig fria”. Men faktum är att det är helt upp till var och en att bestämma hur barnkalaset ska se ut och hur mycket pengar man vill lägga ner på det är en högst personlig fråga egentligen.